Seizoen 17-18

Informatie over de kaartverkoop

De volledige agenda staat online en de kaartverkoop is gestart.

Je kunt online bestellen of het bestelformulier in het Theaterprogramma.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Jaarprogramma
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstellingen hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma kosteloos op de deurmat. Wil je ook een theaterbrochure ontvangen? Vraag de brochure aan door je adresgegevens te mailen naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl of het online formulier in te vullen.

Acties
Bestel je vóór 1 juni kaarten voor het nieuwe theaterseizoen dan maak je kans om het bedrag van je volledige bestelling terug te winnen! Én alle bezoekers die vóór 1 augustus kaarten bestellen ontvangen daarnaast een tegoedbon t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres). De tegoedbonnen zullen in september worden verspreid onder alle klanten die in de maanden april t/m juli kaarten bij ons hebben besteld voor het nieuwe seizoen.

Vragen? 

Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.