Seizoen 17-18

Informatie over de kaartverkoop

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start 19 mei.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Topproducties in de voorverkoop
Op vrijdag 7 april is de eerste voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gestart. Je kunt vanaf nu kaarten bestellen voor onder andere De Verleiders, 'De Marathon', Nick & Simon, The Analogues, Pieter Derks en Sanne Wallis de Vries. Bekijk hier de volledige lijst.
Op 19 mei start de kaartverkoop voor het volledige nieuwe seizoen. Vanaf 7 april kan online via www.taqatheaterdevest.nl worden besteld of via de kassa, te bereiken op 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).
Houd onze site in de gaten voor meer informatie of schijf je in voor de nieuwsbrief.

Tickets voor seizoen 17-18
Vanaf 9 mei vind je ons programma online en op vrijdag 19 mei gaat het hele theaterseizoen in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van het programma en tips voor het nieuwe seizoen ontvangen, schijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Jaarprogramma
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstellingen hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma kosteloos op de deurmat. Wil je ook een theaterbrochure ontvangen? Vraag de brochure aan door je adresgegevens te mailen naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl of het online formulier in te vullen.

Acties
Bestel je vóór 1 juni kaarten voor het nieuwe theaterseizoen dan maak je kans om het bedrag van je volledige bestelling terug te winnen! Én alle bezoekers die vóór 1 augustus kaarten bestellen ontvangen daarnaast een tegoedbon t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres). De tegoedbonnen zullen in september worden verspreid onder alle klanten die in de maanden april t/m juli kaarten bij ons hebben besteld voor het nieuwe seizoen.

Vragen? 

Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.