Tegoedbonnen, cadeaukaart en kortingsregelingen

Voordelig naar het theater

Op deze pagina leest u alles over de verschillende tegoedkaarten en kortingsregelingen die TAQA Theater De Vest hanteert. Kijk of er een interessante regeling voor u bij zit en profiteer van de korting!

Tegoedbonnen TAQA Theater De Vest
TAQA Theater De Vest heeft een eigen tegoedbon. Staat er op uw tegoedbon een Tegoedcode, dan kunt u de bon online verzilveren tijdens uw bestelling. U selecteert eerst uw stoelen en voert dan in het volgende scherm de code in. Een eventueel restant aan tegoed blijft geldig voor een volgende bestelling, met dezelfde tegoedcode. Heeft u een bon zonder Tegoedcode, stuur dan na het online bestellen van uw tickets de tegoedbon/theaterbon op naar TAQA Theater De Vest onder vermelding van uw naam, volledige adres en bankrekeningnummer. Het tegoed wordt dan op uw rekening bijgeschreven. Ons adres: Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar.

PODIUM Cadeaukaart
U kunt bij TAQA Theater De Vest betalen met de PODIUM Cadeaukaart, bij de kassa en online. Kies bij uw online bestelling eerst voor de PODIUM Cadeaukaart en kies daarna eventueel nog een ander betaalmiddel (iDeal of creditcard) om de rest van uw bestelling te betalen.

CJP en Jongeren
Op veel voorstellingen in TAQA Theater De Vest wordt korting gegeven aan houders van een CJP. Dit staat vermeld bij de prijsinformatie van de voorstelling. Het CJP kost € 15,00 en is een jaar geldig. Meer informatie vind je op de site van het CJP. Omdat sommige scholen niet met een CJP-pas werken geldt de CJP-korting ook op vertoon van je schoolpas. Middelbare scholieren ontvangen tevens de Cultuurkaart van het CJP. Op deze kaart staat een tegoed van € 15,00. Dit tegoed kan ook bij TAQA Theater De Vest besteed worden. Betalen met de Cultuurkaart kan bij de kassa via de pinautomaat.

Bovendien mogen alle jongeren tot 30 jaar, op vertoon van de cultuurkaart of een studentenkaart en mits de voorstelling niet is uitverkocht, op de dag van de voorstelling (tijdens de kassatijden) een kaartje kopen voor de helft van de prijs! (reserveren is niet mogelijk en er geldt, in opdracht van de producenten, een maximum van 50 kaarten voor deze regeling, op = op).

Scholieren Voortgezet Onderwijs
Voor deze jongeren wordt jaarlijks een aantal voorstellingen geprogrammeerd, die soms met een aantrekkelijke korting te bezoeken zijn. Docenten kunnen groepsreserveringen voor scholieren telefonisch (072 - 5489869) of via e-mail doorgeven aan de afdeling marketing.

Groepen
Groepen van meer dan 20 personen komen in sommige gevallen in aanmerking voor korting. Bovendien zijn allerlei arrangementen mogelijk op het gebied van eten en drinken, ontvangst en rondleidingen. Voorstellingsbezoek en rondleidingen regelt u via de afdeling marketing (072 - 5489869), eten en drinken via Klunder (072 - 5489898).