Bestelproces

Op deze pagina vindt u informatie over het bestellen van kaarten en de regels die daarbij gelden.

Kaarten kunt u online of telefonisch bestellen. Lees meer.

Maximaal 10 kaarten per voorstelling
U kunt maximaal 10 kaarten per voorstelling in één keer bestellen via de website. Voor sommige zeer populaire producties geldt een maximum van 4 kaarten per persoon.

Losse stoelen
U kunt geen losse stoelen open laten tussen uw keuze en reeds verkochte stoelen (u krijgt een melding op het scherm en het verzoek uw keuze te wijzigen).

Betalen via iDeal /creditcard of Podium Cadeaukaart
Online kunt u met creditcard (MasterCard of Visa) of iDeal betalen. Ook is het mogelijk om online met de Podium Cadeaukaart te betalen. Het (eventuele) restant kunt u vervolgens met iDeal of creditcard betalen. Volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm.

Tegoedbonnen
Wilt u tegoedbonnen gebruiken voor uw bestelling? Stuur na het doen van uw bestelling uw tegoedbonnen of theaterbonnen (eventueel aangetekend als u dit prettig vindt) op naar TAQA Theater De Vest onder vermelding van uw naam, volledige adres en bankrekeningnummer. Het tegoed wordt op uw rekening overgemaakt. Houd er wel rekening mee dat het wegens grote drukte in de voorverkoopperiode enige tijd kan duren voor het bedrag bij u binnen is.

Omruilen/terugbrengen
Gedurende het theaterseizoen is het omruilen en teruggeven van toegangsbewijzen mogelijk tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling. U ontvangt een tegoedbon ter waarde van de prijs van de toegangskaart (met aftrek van €2,50 servicekosten per toegangskaart).

Kaarten kwijt?
Bij vermissing kunnen wij u eenmalig duplicaatkaarten verstrekken tegen betaling van € 1,00 servicekosten per toegangskaart.

Servicekosten
Wilt u kaartjes thuisgestuurd krijgen dan kiest u tijdens het bestellen voor de transactiemethode 'per post'. Dan brengen wij € 4,50 aan servicekosten in rekening. Kiest u voor transactiemethode 'e-tickets' dan betaalt u € 2,50 aan servicekosten. Beide bedragen gelden ongeacht de omvang van uw bestelling.

Wat kunt u niet online bestellen?
Plaatsen voor gebruikers van een rolstoel kunnen niet worden besteld via deze website. Wij raden u aan uw bestelling hiervoor via het bestelformulier uit het programmaboekje te doen of te bellen naar de afdeling kaartverkoop (072 548 99 99).

Jaarprogramma
Heeft u geen theaterbrochure ontvangen? U kunt de brochure aanvragen door uw adresgegevens door te mailen naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl. Wilt u al een brochure voor het nieuwe seizoen aanvragen, dan kunt u dit aangeven in Mijn Vest. Dit vindt u rechtsboven in de site.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan door onderaan de site uw mailadres in te vullen.

Vragen? 
Heeft u nog vragen over het theaterseizoen? Mail dan naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.