Routebeschrijving

Met de auto

Op deze pagina's vindt u de routebeschrijvingen voor de richtingen Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard en Heiloo.

Klik hier om uw route te berekenen via Google Maps.

Vanuit Amsterdam
Aan het einde van de A9 houdt u richting Heiloo/Centrum aan. Bij de rotonde (verkeersplein Kooimeer) neemt u de derde afslag richting Heiloo. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf richting Centrum (Kennemerstraatweg), Deze weg blijven volgen tot de rotonde (Bergerhout). Neem hier de eerste afslag rechtsaf (Geestersingel). Bij de verkeerslichten rechtsaf en bij de 2e afslag weer rechts. Na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder TAQA Theater De Vest.

Vanuit Den Helder
Volg de N502 richting Petten en daarna Alkmaar. Hierna volgt u de N9 richting Alkmaar. Bij het eerste grote kruispunt op de ring Alkmaar gaat u linksaf de Kogendijk op. Na 80 meter rechtsaf richting centrum (Helderseweg). Na het spoor gaat u bij zowel de eerste als de tweede stoplichten rechtdoor. Ga vervolgende de tweede weg rechts. Na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder TAQA Theater De Vest.

Vanuit Heerhugowaard
Volg de N242 richting Alkmaar. Vervolgens gaat u bij het begin van de ring Alkmaar rechtsaf op de N508. Neem de eerste afslag en ga aan het einde van de afrit linksaf. Neem de rotonde driekwart (2e afslag) en rijd de Zeswielen op. Blijf de weg volgen en ga bij de rotonde rechtsaf. Rijd deze weg (Pettemerstraat) uit en ga bij de stoplichten linksaf. Vervolgens rechtsaf de brug (Tesselsebrug) over en bij het stoplicht linksaf. Ga bij de 2e afslag rechts. Na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder TAQA Theater De Vest.

Parkeren
Lees alles over de parkeermogelijkheden.