Online wachtrij

Vanaf 8.30 uur zal vrijdag 17 mei de website omgezet worden in een bestelsite voor het nieuwe seizoen.

Zorg ervoor dat u vóór 9.00 uur de bestelsite www.taqatheaterdevest.nl open heeft staan. Om iedereen een gelijke kans te geven wordt om 9.00 uur iedereen die op de wachtrijpagina (www.taqatheaterdevest.nl) aanwezig is gehusseld en automatisch aan de wachtrij toegevoegd. U hoeft hier zelf niets voor te doen. U ziet vervolgens een wachtrijnummer in beeld verschijnen. Als u ná 9 uur op de website komt, wordt u automatisch toegevoegd en krijgt u ook uw volgnummer. Pas tijdens het bestellen zelf hoeft u in te loggen.

Mailadres
U kunt er voor kiezen om uw e-mailadres op te geven. U ontvangt dan een bevestiging van uw wachtrijplaats en ongeveer 10 minuten voordat u aan de beurt bent om te bestellen ontvangt u opnieuw een e-mail. Uw e-mailadres wordt niet opgeslagen en alleen op deze dag gebruikt voor de wachtrij. In de tweede e-mail staat ook een link naar de wachtrij die u (eenmalig) vanaf een willekeurige computer (dus niet per se de computer waarop u bent aangemeld) toegang geeft tot de wachtrij en het bestelproces. Let op: als u niet voor de e-mail optie kiest, dient u op dezelfde computer te bestellen als waar u bent aangemeld voor de wachtrij.

Uw wachtrij nummer is een uur voor u gereserveerd. Reageert u niet binnen een uur, dan vervalt uw nummer.

Drukte
Wij verwachten veel interesse voor de kaartverkoop en het kan daardoor enkele uren duren voordat u aan de beurt bent. U hoeft niet bij uw computer te wachten totdat u aan de beurt bent. Laat de webpagina met de wachtrij open staan, deze vernieuwt zich steeds vanzelf en er verschijnt een melding in beeld als u bijna aan de beurt bent om te bestellen. Als u per ongeluk toch de webpagina afsluit is dat geen probleem als u later op dezelfde computer de webpagina opnieuw bezoekt: de pagina heeft dan uw wachtrijplaats onthouden. LET OP: dit werkt alleen als de COOKIES aan staan.