Seizoen 2019-2020

Informatie over de kaartverkoop

Theaterprogramma ontvangen?
Bezoekers die afgelopen drie jaar vaker dan één keer een voorstelling hebben bezocht en waarvan de adresgegevens volledig zijn, ontvangen het programma rond 10 mei kosteloos op de deurmat. Controleer voor de zekerheid of je in Mijn Vest bij Contact vermeld hebt staan dat we je het theaterprogramma toe mogen zenden. Klik rechtsboven op Mijn Vest en log in. Geen account? Vraag de brochure aan met het online formulier. Het programma is vanaf 10 mei ook af te halen aan de kassa.

Start kaartverkoop 2019-2020
De volledige agenda staat online en op 17 mei is de kaartverkoop gestart. Je kunt online bestellen of via het bestelformulier in het Theaterprogramma. Houd de e-nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Eigen account
Profiteren van onze loyaliteitsacties doe je het meest door steeds hetzelfde inlogaccount te gebruiken. Wachtwoord of inlognaam vergeten? Vul dan bij Mijn Vest(rechtsboven) je mailadres in en vraag je wachtwoord op of mail ons via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Actie
Alle bezoekers die vóór 1 augustus kaarten bestellen ontvangen daarnaast een tegoedbon t.w.v. € 10,- (maximaal 1 tegoedbon per adres). De tegoedbonnen zullen in september worden verspreid onder alle klanten die in de maanden april t/m juli kaarten bij ons hebben besteld voor het nieuwe seizoen.

Vragen? 

Vragen over het theaterseizoen mail je naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

E-nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Vraag de tweewekelijkse e-nieuwsbrief aan.