Welkom bij De Vest Sessies

Blijf thuis, we zien je online!

Toe aan een opkikkertje? De Vest regelt het! Vanaf nu kun je elke vrijdag namelijk genieten van verfrissende De Vest Sessies! Vanuit de Kleine Zaal van De Vest spelen de beste artiesten een verkwikkend concert van een kwartier. Laat je verrassen door deze exclusieve optredens, gewoon in jouw huiskamer! Kijk de sprankelende De Vest Sessies terug via de playlist op YouTube.

Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van eventuele nieuwe streams.

Spinvis en Saartje van Camp
Door het coronavirus houdt de wereld al meer dan een jaar zijn adem in, maar hoelang houden we dat nog vol? Muzikant Spinvis (Erik de Jong) en celliste, zangeres en theatermaakster Saartje van Camp vinden het de hoogste tijd om eens uit te ademen en doen dat met een selectie van liedjes uit hun voorstelling Oog in Oog.

Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een poëtische muziekvoorstelling gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Geniet ervan!

Steun ons
Wil je graag een donatie doen om deze prachtige concerten mogelijk te blijven maken? Klik dan hier
Met jouw donatie steun je voorstellingen en concerten in De Vest/De Kerk. 

Wij raden aan om de stream fullscreen te bekijken voor een nog mooiere ervaring.