Tips voor kids

Kindervoorstellingen zijn niet meer weg te denken uit het theater. Ieder seizoen barst het van de leuke jeugd- en familievoorstellingen.
We houden het theaterbezoek voor kinderen graag betaalbaar, in elke prijscategorie is iets moois te beleven!

Kindervoorstellingen
In theaterseizoen 2017-2018 hebben wij weer vele kinder- en familievoorstellingen geprogrammeerd. We hebben jeugdvoorstellingen speciaal voor kinderen vanaf vijf, zes of acht jaar, maar ook voor de allerkleinsten vanaf twee jaar. Natuurlijk zijn er ook familievoorstellingen, geschikt voor de hele familie. Zet ook alvast het JeugdTheaterVestival in je agenda in de herfstvakantie op woensdag 25 oktober en voor de allerkleinsten is er natuurlijk ook weer het Peuterfestival op woensdag 24 januari. Theatermascotte Vessie zorgt dat er na afloop van iedere voorstelling nog iets leuks te doen is, waardoor de beleving van de voorstelling voortduurt.

Theaterspeelplaats
Nieuw dit seizoen: kom in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats!
De Theaterspeelplaats vindt plaats in de benedenfoyer bij alle jeugd- en familievoorstellingen, met uitzondering van: Wonderland Collectief - 15 oktober, Boost - 6 januari en Het Peuterfestival - 24 januari.

Kinderfeestje in het theater
Bezoek één van de leuke voorstellingen en geniet van een taartje in Grand Café Klunder. De kinderfeestjes zijn van september tot en met juni (het theaterseizoen) te boeken bij kindervoorstellingen.