Tips voor kids

Kindervoorstellingen zijn niet meer weg te denken uit het theater. Ieder seizoen barst het van de leuke jeugd- en familievoorstellingen.
We houden het theaterbezoek voor kinderen graag betaalbaar, in elke prijscategorie is iets moois te beleven!

Kindervoorstellingen
In theaterseizoen 2019-2020 hebben wij weer vele kinder- en familievoorstellingen geprogrammeerd. We hebben jeugdvoorstellingen voor kinderen van alle leeftijden, zelfs de allerkleinsten kunnen terecht bij ons. Natuurlijk zijn er ook familievoorstellingen, geschikt voor de hele familie. Bezoek in de herfstvakantie het JeugdTheaterVestival met allerlei leuke activiteiten.

PeuterVestival
Natuurlijk is er ook weer het PeuterVestival voor de allerkleinsten op woensdag 22 januari. Een ochtend met veel leuke voorstellingen en theaterspeeltuin.

Theaterspeelplaats
Kom na afloop in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats! De Theaterspeelplaats vindt plaats in de benedenfoyer bij jeugd- en familievoorstellingen.

Kinderfeestje in het theater
Bezoek één van de leuke voorstellingen en geniet van een taartje in Grand Café Klunder. De kinderfeestjes zijn van september tot en met juni (het theaterseizoen) te boeken bij kindervoorstellingen.

Een volledig verzorgde middag of avond uit!
Bij sommige van de hieronder genoemde familievoorstellingen prepareert de kok van Grand Café Klunder speciaal een heerlijk kids- en familiemenu. De menu's bestaan uit drie smakelijke gangen en kosten €14,50 (voor kinderen tot 12 jaar) en €24,50 per persoon. Kijk op de pagina van de voorstelling om te zien of het menu beschikbaar is op die dag.