Tips voor kids

Kindervoorstellingen zijn niet meer weg te denken uit het theater. Ieder seizoen barst het van de leuke jeugd- en familievoorstellingen.
We houden het theaterbezoek voor kinderen graag betaalbaar, in elke prijscategorie is iets moois te beleven!

Kindervoorstellingen
In theaterseizoen 2018-2019 hebben wij weer vele kinder- en familievoorstellingen geprogrammeerd. We hebben jeugdvoorstellingen voor kinderen van alle leeftijden, zelf de allerkleinsten kunnen terecht bij de fantastische babyvoorstellingen van Makiko Ito. Natuurlijk zijn er ook familievoorstellingen, geschikt voor de hele familie. Zet ook alvast de JeugdTheaterWeek in je agenda en natuurlijk is er ook weer het Peuterfestival op woensdag 23 januari.

Theaterspeelplaats
Kom na afloop in de foyer kleuren, poppenkast spelen en Lego'en in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats! De Theaterspeelplaats vindt plaats in de benedenfoyer bij alle jeugd- en familievoorstellingen.

Kinderfeestje in het theater
Bezoek één van de leuke voorstellingen en geniet van een taartje in Grand Café Klunder. De kinderfeestjes zijn van september tot en met juni (het theaterseizoen) te boeken bij kindervoorstellingen.

Een volledig verzorgde middag of avond uit!
Bij sommige van de hieronder genoemde familievoorstellingen prepareert de kok van Grand Café Klunder speciaal een heerlijk kids- en familiemenu. De menu's bestaan uit drie smakelijke gangen en kosten €14,50 (voor kinderen tot 12 jaar) en €24,50 per persoon. Kijk op de pagina van de voorstelling om te zien of het menu beschikbaar is op die dag. (Let op: i.v.m. Tweede Kerstdag is het niet mogelijk om het menu te bestellen bij de voorstelling van 'Lejo' op 26 december)