JeugdTheaterVestival

Een feest voor iedereen vanaf 3 jaar

Een feest voor iedereen vanaf 3 jaar: het JeugdTheaterVestival!

In de herfstvakantie is het weer feest voor iedereen vanaf 3 jaar met het JeugdTheaterVestival! Beleef één van de mooie voorstellingen in het theater, blijf gezellig wat lekkers eten en doe mee met de vele leuke activiteiten.

Extra's JeugdTheaterVestival
Kom lekker vroeg naar het theater, want er is van alles leuks te beleven rondom de voorstellingen van het JeugdTheaterVestival! Zo'n half uur voor de voorstelling geniet je in de benedenfoyer van een spectaculair, acrobatisch optreden vol vliegende hoepels. Na afloop van de voorstelling mag je zelf hoelahoepen en krijg je handige tips en tricks! Ook kan er naar hartenlust gespeeld worden in de kleurrijke huisjes van de Theaterspeelplaats en is er gezellige livemuziek in de foyer. In de prachtige Plein Zaal creëren we een waar klim-en-klauterparadijs met de waanzinnige springsculptuur Play Scape. Als ouder/begeleider even een momentje voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Wij houden een oogje in het zeil bij de Play Scape, zodat jij je fijn kunt ontspannen in de speciale theetuin op de bovenfoyer. Onze gastvrouw schenkt heerlijke verse en gedroogde thee(mixen)* en vertelt er graag meer over. Een gezellige middag of avond uit voor iedereen!
(*Een kopje thee in de theetuin is inbegrepen bij het toegangskaartje)

Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot alle jeugdtheaterfestival extra's. Vóór en na de voorstellingen is er alle gelegenheid om heerlijk te spelen.