De Toegift

Een uniek kijkje in het leven van de muzikant

Waar haalt de muzikant zijn of haar inspiratie vandaan voor het concert? Welke keuzes zijn gemaakt bij het componeren of schrijven van de liedjes? Wat is het verhaal achter de muziek?
Deze vragen staan centraal bij De Toegift.

De persoon achter de muzikant
Na afloop van het concert krijgt u, met een drankje in de hand, een uniek kijkje in het leven van de persoon achter de muzikant. In een huiskamersetting gaat interviewer Bas Barnasconi samen met u in gesprek met de muzikant.

De Toegift begint na afloop van het concert en duurt zo'n 30 minuten. Voor slechts € 3,50 (incl. drankje) kunt u genieten van dit inspirerende nagesprek.

Over de interviewer
Bas Barnasconi beschikt over een groot improvisatievermogen en zal een spannend gesprek aangaan met de muzikant. Bas is zelf bekend als muzikant en speelt in de bands VanKatoen en Bazzookas waarmee hij al stond op o.a. Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross, DWDD en tal van Nederlandse en buitenlandse festivals.

De Toegift wordt georganiseerd in samenwerking met POPUP Alkmaar.

In september vindt u hier de concerten waarbij een Toegift wordt gehouden. Bent u dan al kaarthouder, dan ontvangt u ook persoonlijk bericht.