Arrangementen

Met korting naar de mooiste voorstellingen en concerten in De Vest in Alkmaar

Wilt u voordelig naar de mooiste voorstellingen en concerten? Bestel een arrangement en laat u verrassen!

Vers van De Vest 5x theater voor € 45 of 10x voor € 80
Het geheim van de kleine zaal? Je zit er met je neus bovenop. Je kunt de artiesten bijna aanraken en zien zweten. Grote namen van nu begonnen ooit in de kleine zaal. Dus ook eens op theateravontuur? Vers van De Vest biedt bijzondere Kleine Zaal voorstellingen, voor slechts € 8 of € 9 (inclusief pauzedrankje) per kaartje. Laat je verrassen! Voor het geld kunt u het bijna niet laten…

Dinsdag Matinees
Bent u theaterliefhebber maar gaat u 's avonds liever niet meer op pad? In het nieuwe theaterseizoen hebben wij op vier dinsdagmiddagen in de Kleine Zaal voorstellingen geprogrammeerd. De voorstellingen zijn samen met onze programmeur gekozen door een commissie trouwe  theaterbezoekers en sluiten aan bij het programma 'Dag en Dauw'. De voorstellingen zijn ook te bezoeken met Vier het Leven; in dat geval wordt uw toegangskaartje gereserveerd en wordt u opgehaald en thuisgebracht. Kijk voor meer informatie op www.4hetleven.nl. Dit zijn onze Dinsdag Matinees:

07 - 02 Vezpa - From Memphis tot Liverpool
18 - 04 Van der Vlugt & Co - Met Andere Oogen

Toneel-arrangement: Ontdek andere gezelschappen
Bent u een liefhebber van toneel of opera en op zoek naar uitbreiding van uw repertoire? Maak dan gebruik van een speciaal combi-arrangement. Koop een kaartje voor een voorstelling in de Grote Zaal en ontvang er voor slechts € 5,- extra een kaartje voor de Kleine Zaal bij. De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelmandje.
• Combi-arrangement 4: 21-03 TG Maastricht & 29-10 Laura van Dolron 

Blind Dates
Als eerste op de hoogte zijn van nieuw talent én de successen van morgen ontdekken? Ga een Blind Date aan met aanstormende theatermakers! Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans. We maken een maand voor de voorstelling bekend wat er op het programma staat. De Blind Dates zijn op woensdag 21 december, vrijdag 17 februari en donderdag 20 april. De toegangsprijs voor de losse voorstellingen bedraagt € 17,50. Bestelt u de hele serie, dan betaalt u slechts € 27,50 (incl. drankje).

Koffieconcerten: De Sterren van Morgen
In samenwerking met The International Holland Music Sessions wordt een zestal koffieconcerten op de zondagmiddagen geprogrammeerd. Centraal staan jonge, getalenteerde internationale musici. Uw toegangskaartje is inclusief een kopje koffie. Bij afname van de gehele serie ontvangt u het 6e kaartje gratis (uw voordeel: € 14,50). Data: 16 oktober, 20 november, 15 januari, 19 februari, 19 maart en 16 april.

Rondom Bach: gratis concerten in de Grote Kerk Alkmaar
Het Sweelinck Barok Orkest presenteert dit seizoen wederom prachtige Bach  Cantates in de Grote Kerk Alkmaar. Vijf gratis toegankelijke concerten op zaterdagmiddag om 16.30 uur. Noteer alvast in de agenda: 29 oktober, 10 december, 14 januari, 25 februari en 22 april. Kijk op www.grotekerkalkmaar.nl