Bij uw bezoek

Activiteiten in TAQA Theater De Vest
Bij een aantal voorstellingen die TAQA Theater De Vest programmeert, worden leuke activiteiten georganiseerd. Hieronder vallen o.a. het Voorspel in 300 seconden, Napraten, De Inleiding, De Toegift, rondleidingen en activiteiten voor kinderen. Deze activiteiten zijn voor een kleine prijs (vaak inclusief hapje en drankje) of gratis te bezoeken. U leest meer over de verschillende activiteiten bij voorstellingen op de pagina's in het submenu.

Activiteiten in Alkmaar
Naast de verschillende voorstellingen die TAQA Theater De Vest programmeert bieden we ook allerlei extra activiteiten in Alkmaar. Hieronder staan een aantal activiteiten die gedurende het hele jaar in Alkmaar (en omgeving) worden georganiseerd.

  • Wat te doen in Alkmaar? - Zomer op het Plein
    In de maanden juni, juli en augustus wordt er ieder jaar een gratis festival georganiseerd op het Canadaplein in Alkmaar: Zomer op het Plein. Een gratis toegankelijk programma voor jong en oud met soul, jazz, hiphop, kleinkunst, cabaret en veel activiteiten. Daarnaast biedt de Rekerhout elke zondagmiddag in juni een podium voor activiteiten van Zomer in De Mare waar gratis nationaal en internationaal straat- en circustheater voor alle leeftijden wordt geprogrammeerd.
  • Wat te doen in Alkmaar? - Vest in de Stad
    TAQA Theater De Vest heeft in 2015, 2016, 2017 en 2018 op koopzondagen het evenement Kijken, Kijken, Kopen georganiseerd, waarbij de winkels van de binnenstad een podium worden voor allerlei korte, bijzondere theatervoorstellingen, dansvoorstellingen, muziekoptredens, cabaretvoorstellingen, circusacts en poëzie voordrachten. In zo'n 30 winkels in Alkmaar worden de hele dag door activiteiten georganiseerd. Per 2019 gaat dit evenement verder onder de naam Vest in de Stad.
  • Wat te doen in Alkmaar? - Try-Out Café
    Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret, muziektheater en singer-songwriters? Kom dan naar het Try-Out Café! In een café-achtige setting wordt in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest elke laatste zondag van de maand om 16.00 uur het nieuwste aanstormende talent geprogrammeerd. Na afloop kun je kennismaken met de makers, met op de achtergrond de klanken van lokaal singer-songwriter talent. Daar wil je bij zijn!

Meer weten over uitjes, winkels, evenementen en overnachten in Alkmaar? Kijk dan op AlkmaarPrachtstad.nl